Pinnoitukset

Kivisen talon ulkomaalauksella kohennat koko talon yleisilmettä!

Tikkurilan Finnseco S /KS epäorgaaninen sementtipinnoite soveltuu useimpien kiviainespintojen käsittelyyn, esimerkiksi tiili-, betoni-, kalkkisementti-, sementtirappaus-, kevytbetoni- sekä kevytsoraharkkopinnoille. Toimenpide soveltuu myös aikaisemmin sementtimaalilla ja -pinnoitteella käsitellyille pinnoille.

Meiltä onnistuu myös isompien kokonaisuuksien pinnoittaminen, mm. rivitalot ja hallikiinteistöt. Edullinen ja kestävä ratkaisu kohottamaan koko talosi yleisilmeen!

Omakotitalojen pinnoitukset

Pyydä meiltä tarjous talosi pinnoituksesta!

Pinnan esikäsittely

Talon pinta puhdistetaan liasta, homeesta ja sammaleesta. Hilseilevät ja heikosti kiinni olevat aiemmat maalikerrokset poistetaan alustasta riippuen esimerkiksi teräsharjauksella, kuumavesipainepesulla- tai vesi-hiekkapesulla. Tarvittaessa pintaa paikataan. Alusta kostutetaan n. 2 tuntia ennen työn aloittamista.

Pinnoitus

Esikäsittelyn jälkeen pinnoite levitetään joko ruiskuttamalla tai telaamalla kahteen kertaan. Pinnoitteen perusväri on valkoinen ja tarvittaessa sitä saa sävytettyä.

Huoltomaalaus

Likaantunut pinta puhdistetaan varovasti painepesulla ilman pesuainetta. Irtonainen lika poistetaan kuivana pehmeällä harjalla hankaamista välttäen. Tuotteet huoltomaalaukseen valitaan tapauskohtaisesti.

Ollaan yhteyksissä!

Jos tarvitset rakentamisen, saneerauksen, talojen pinnnoituksiin tai talotekniikkaan liittyviä palveluita, ota ihmeessä yhteyttä!

Säntikuja 2
03100 NUMMELA

029 1701811

joonas@lhrs.fi

Lähetä viesti